Γιατί να επιλέξετε Φυσικό αέριο

Τα οφέλη της επιλογής του φυσικού αερίου είναι τεράστια τόσο για οικιακή χρήση όσο και επαγγελματική – βιομηχανική. Η ευκολία τοποθέτησης, η αποδοτικότητά του, η εξοικονόμηση χρημάτων και η μείωση της ρύπανσης του περιβάλλοντος είναι και αυτά που το κατατάσσουν στην καλύτερη μορφή καυσίμου. Αναλυτικότερα το φυσικό αέριο σας προσφέρει:

Οικονομία

Ένα από τα σημαντικότερα οφέλη του φυσικού αερίου είναι φυσικά η τιμή του. Το φυσικό αέριο προσφέρει την καλύτερη σχέση ενεργειακής απόδοσης και τιμής συγκριτικά με όλα τα υπόλοιπα καύσιμα. Με τις τιμές του πετρελαίου, του υγραερίου και του ηλεκτρικού ρεύματος συνεχώς να ανεβαίνουν, η επιλογή του φυσικού αερίου αποτελεί την καλύτερη επένδυση σε βάθος χρόνου τόσο για την οικία σας όσο και τον επαγγελματικό σας χώρο.

Ευκολία χρήσης

Η εγκατάσταση ενός συστήματος φυσικού αερίου σας παρέχει τεράστια ευκολία στην καθημερινότητά σας. Η λειτουργία των συσκευών που χρησιμοποιούν φυσικό αέριο είναι απλή και προσφέρει τεράστιες ανέσεις, όπως την παροχή ζεστού νερού οποιαδήποτε στιγμή το χρειαστείτε.

Καθαριότητα και εξοικονόμηση χώρου

Το φυσικό αέριο δεν απαιτεί οποιαδήποτε εγκατάσταση δεξαμενής στον χώρο σας αφού διατίθεται μέσα από το δίκτυο διανομής της εταιρείας φυσικού αερίου, ενώ σε αντίθεση με το πετρέλαιο δεν διατρέχεται κανένα κίνδυνο για δυσάρεστες οσμές και υπολείμματα.

Ακρίβεια στις μετρήσεις και τις χρεώσεις

Οι μετρήσεις κατανάλωσης του φυσικού αερίου γίνεται με ειδικό μετρητή όπως ακριβώς και στην κατανάλωση του νερού και του ηλεκτρικού ρεύματος. Η χρέωση γίνεται μόνο για όσο φυσικό αέριο έχετε καταναλώσει και αφού το έχετε καταναλώσει.

Χαμηλό κόστος συντήρησης συσκευών

Το φυσικό αέριο προσφέρει την πιο καθαρή καύση κάτι που οδηγεί στο μειωμένο κατά το ελάχιστο, κόστος συντήρησης των συσκευών. Επιπρόσθετα, υπάρχει ελάχιστος κίνδυνος να παρουσιαστεί κάποια βλάβη και η διάρκεια ζωής των συσκευών σας είναι πολύ μεγαλύτερη.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μία προσφορά