Οικιακή Χρήση Φυσικού Αερίου

Κεντρική Θέρμανση

Η μετατροπή της κεντρικής θέρμανσης της πολυκατοικίας σε φυσικό αέριο είναι πολύ απλή, χωρίς να απαιτείται ουσιαστική παρέμβαση. Αφού πραγματοποιηθεί η σύνδεση με το κεντρικό δίκτυο Φυσικού Αερίου και η τοποθέτηση του μετρητή, αντικαταστήστε τον καυστήρα πετρελαίου με καυστήρα φυσικού αερίου. Δεν υπάρχει ανάγκη για αλλαγή των σωληνώσεων νερού για την θέρμανση, των σωμάτων καλοριφέρ ή οποιουδήποτε άλλου μέρους της εγκατάστασής σας. Επίσης, η δεξαμενή του πετρελαίου δεν σας χρειάζεται πλέον, κάτι που θα σας εξοικονομήσει αρκετό χώρο και θα σας γλιτώσει από υπολείμματα και δυσάρεστες οσμές.

Συνδυάστε ευκολία χρήσης, εξοικονόμηση χρημάτων και ασφάλεια, απλώς επιλέγοντας την τοποθέτηση φυσικού αερίου στον χώρο σας.
Για όσους διαμένουν σε πολυκατοικία και επιθυμούν να απολαύσουν τα μοναδικά οφέλη που χαρίζει το φυσικό αέριο, η τοποθέτησή του είναι ευκολότερη από όσο νομίζετε. Αρκεί να υπάρχει ένας κεντρικός λέβητα-καυστήρα στην πολυκατοικία και η αλλαγή Φυσικό Αέριο είναι εύκολη και γρήγορη! Ο καυστήρας του πετρελαίου που διαθέτει η πολυκατοικία αντικαθίσταται από έναν καυστήρα φυσικού αερίου ο οποίος συνδέεται με τις σωληνώσεις του κεντρικού δικτύου του Φυσικού Αερίου.
Έτσι με μια ελάχιστη παρέμβαση έχετε άμεσα θέρμανσης με φυσικό αέριο σε όλα τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας.

Συγκεκριμένα τα οφέλη που απολαμβάνει κανείς είναι:

  • Εξοικονόμηση χώρου από την δεξαμενή πετρελαίου, εξάλειψη υπολειμμάτων και δυσάρεστων οσμών.
  • Απαλλαγή από ραντεβού, παραγγελίες και αναμονές για την παροχή πετρελαίου.
  • Χρήση των ήδη υπαρχόντων σωληνώσεων, σωμάτων και γενικά εγκαταστάσεων.
  • Πληρωμή μόνο για το φυσικό αέριο που έχετε καταναλώσει.

Τι κερδίζετε:

  1. Με την αντικατάσταση καυστήρα – εξοικονόμηση 30%
  2. Με την αντικατάσταση λέβητα / καυστήρα με νέο συμπύκνωσης – εξοικονόμηση έως 60%

Αυτόνομη θέρμανση

Εάν είστε από τα άτομα που θέλουν πλήρη ανεξαρτησία, υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης του λέβητα με ενσωματωμένο καυστήρα φυσικού αερίου εντός της οικίας σας ή σε κάποιο ημι-υπαίθριο χώρο με απόλυτη ασφάλεια. Η συσκευή που θα τοποθετηθεί στον τοίχο της οικίας σας είναι πολύ μικρή σε μέγεθος και εκτός από τις ανάγκες για θέρμανση μπορεί να σας παρέχει και ζεστό νερό ανά πάσα στιγμή. Η σύνδεση του φυσικού αερίου στο χώρο σας γίνεται με εξωτερική σωλήνωση από το μετρητή μέχρι τον ατομικό λέβητα.

Αυτονόμηση διαμερίσματος παλαιάς πολυκατοικίας ή αποκοπή αυτονόμου διαμερίσματος από τη κεντρική θέρμανση και σύνδεση με επίτοιχο λέβητα φυσικού αερίου για θέρμανση και για ΖΝΧ με ενδεικτικό κόστος 200€-250€/καλοριφέρ.

Ζεστό Νερό

Επιλέγοντας την τοποθέτηση ατομικού λέβητα εντός της οικίας σας η σε κάποιο ημι-υπαίθριο χώρο, κερδίζετε πλήρη ανεξαρτησία σε ότι αφορά την θέρμανσή σας. Με την τοποθέτηση μιας συσκευής μικρού μεγέθους στον τοίχο σας, καταφέρνετε να καλύψετε τις ανάγκες θέρμανσης όλου του σπιτιού σας, με εύκολο και οικονομικό τρόπο. Ταυτόχρονα σας παρέχει την δυνατότητα να έχετε άφθονο ζεστό νερό οποιαδήποτε στιγμή το χρειαστείτε.

Μαγείρεμα

Συνδυάστε την μαγειρική σας με την ευκολία και την οικονομία, συνδέοντας την κουζίνα σας με το Φυσικό αέριο. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι οι εστίες του φυσικού αερίου δεν απαιτούν προθέρμανση, ενώ η ταχύτητα μαγειρέματος θα αυξηθεί στον μέγιστο βαθμό. Το κόστος που απαιτείται για το μαγείρεμά σας θα μειωθεί εντυπωσιακά έναντι του ηλεκτρικού ρεύματος ενώ η διαφορά στη γεύση του φαγητού θα σας μαγέψει.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μία προσφορά