Εγκατάσταση Φυσικού αερίου στο χώρο σας

Την σήμερον ημέρα η επιλογή του φυσικού αερίου για την θέρμανση της οικείας ή του επαγγελματικού σας χώρου αποτελεί την πιο συμφέρουσα λύση συγκριτικά με όλες τις υπόλοιπες. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να σχεδιάσει για εσάς μια εξατομικευμένη λύση, σύμφωνα με τις ανάγκες και της δυνατότητες του χώρου σας, προκειμένου να υλοποιήσουμε ένα αυτόνομη σύστημα θέρμανσης με φυσικό αέριο, το οποίο θα σας επιφέρει την καλύτερη σχέση απόδοσης – τιμής.


Ως εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της εταιρείας Φυσικού Αερίου Αττικής, η εταιρεία μας διαχειρίζεται τις αιτήσεις για τη σύνδεσή σας στο δίκτυο του φυσικού αερίου, την πλήρη μελέτη του χώρου σας καθώς και την εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου και πλήρως λειτουργικού δικτύου.
Αν ενδιαφέρεστε και εσείς για εγκατάσταση ενός δικτύου με φυσικό αέριο το οποίο θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την απόδοση και να εξοικονομήσετε χρήματα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να σας παρέχουμε μια πλήρη ενημέρωση.

Αναλαμβάνουμε όλα τα διαδικαστικά για εσάς.

Από τη στιγμή που θα αποφασίσετε για την εγκατάσταση του φυσικού αερίου η εταιρεία μας θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και τα διαδικαστικά, γλιτώνοντας σας κόπο και χρόνο. Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:

Μηχανολογική μελέτη

Βάση των προδιαγραφών που έχει θέσει η εταιρεία φυσικού αερίου Αττικής, σας παρουσιάζουμε την πλέον κατάλληλη για εσάς λύση. Με εγγύηση μάλιστα για την λειτουργικότητα, αποδοτικότητα και ανθεκτικότητα του συστήματός σας.

Αίτηση σύνδεσης

Η εταιρεία μας θα φροντίσει την περαίωση όλων των διαδικαστικών προκειμένου να εξασφαλίσουμε με το μέγιστο ποσοστό επιτυχίας, την έγκριση της αίτησή σας από την εταιρεία φυσικού αερίου Αττικής.

Φάκελος επιδότησης

Φροντίζουμε για την ορθή σύνταξη του φακέλου επιδότησης προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε 100% επιτυχία.

Δωρεάν αυτοψία Χώρου

Το έμπειρο προσωπικό μας έρχεται στο χώρο σας δωρεάν προκειμένου να προβούν σε μια αυτοψία του χώρου σας και να σας προτείνουν την καλύτερη επιλογή, παραθέτοντάς σας το ακριβές κοστολόγιο.

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Επικοινωνήστε μαζί μας για μία προσφορά